Få nye kunder

Bliv gratis medlem og få nye opgaver. 

Tilmeld formularen og bliv kontaktet

Om FindService

Platformen der tager hånd om dine serviceopgaver

Helt enkelt hjælper vi vores brugere med at finde den rigtige fagmand til deres serviceopgave og sørger for, at de får den rigtige service til den rigtige pris. Når vi sender en forespørgsel videre til flere fagmænd, som derefter konkurrér med hinanden om netop brugerens opgave, opnår brugeren den optimale pris. 

Til erhverv

Vi hjælper selvstændige erhvervsdrivende med en række services: fra at finde de rigtige marketingbureauer til at finde en god bogholder/revisor eller finde erhvervsadvokater, når der er behov for det.

Find den rigtige web- og marketing-bureau

Der er et hav af web- og marketingbureauer derude med vidt forskellige priser. Hvis man som erhvervsdrivende selv skal finde rundt i junglen, kan man nemt komme til at spilde en masse tid, penge og ressourcer uden nødvendigvis at finde den rigtige web-partner. Vi har scannet mange af disse bureauer og samarbejder i dag med de bedste af dem.

Hent 3 tilbud fra bogholdere eller revisorer

Økonomi er rygraden i enhver forretning, bogholderen og revisorernes arbejde kan være enorm vigtig for din forretning. Det er derfor vigtigt for dig, at finde de rigtige og rutinerede regnskabsfolk, som kan tage sig godt af dine behov. En revisor er desuden også din vejleder til måden du kommunikerer med myndighederne om din økonomi på. Så hent endelig tilbud fra rutinerede bogholdere og revisorer. 

Find advokat - hent 3 tilbud

Det kan nogle gange være nødvendigt, at bruge en advokat i forbindelse med forretningen. Selvom mange erhvervsdrivende er smarte nok til at kende de fleste regler, er det de færreste der kender til alle regler omkring det, at drive erhverv. Heldigvis er der advokater der har styre på dem. Skal du bruge en advokat, så udfyld en nem formular og find den rigtige advokat til opgaven. Vi matcher dig med den rigtige advokat, så du kan koncentrer dig om at drive din forretning.

Til private

Hvadente du har brug for hjælp omkring huset, eller virksomheden, FindService finder den rigtige match til dig.

Tilbud til rengøring

Hos os kan du få hjælp til at finde de rigtige rengøringsfirmaer. Det er vigtigt at noterer, at vi kun samarbejder med professionelle og ikke med freelancere, eller private der gør rent for andre. 

Vindues pudsning

Vi samarbejder med en række vinduespudsere, som leverer services over hele Danmark til de bedste priser. Vil du have overblik over priserne på de forskellige vinduespudsere, så hent endelig 3 tilbud. 

Find håndværker

Det kan være en enorm opgave, at finde en håndværker, når man skal have udført håndværksmæssig arbejde i huset. Alle håndværkere påstår at være gode og billige, men uden overblik kan man ikke vide sandheden. Vi hjælper dig med at finde de rigtige håndværkere til opgaven. 

Scroll to Top